Blog

Rust is je redding, Tara en je project!

Tara
2 minuten

We gaan allemaal als een sneltrein zo hard, het liefst hebben we het gister nog geregeld. Stilstaan kunnen we niet en een stapje terug doen, daar moeten we niet aan denken.


Rust is je redding

Hoe ik jouw idee tot een succes uitvouw

We gaan allemaal als een sneltrein zo hard, het liefst hebben we het gister nog geregeld. Stilstaan kunnen we niet en een stapje terug doen, daar moeten we niet aan denken.

Digitale innovatie heeft ook geen rem, daar heb ik dagelijks mee te maken als ik klanten aan mijn tafel heb die met nieuwe ideeën komen. Vaak is het idee nóg mooier, beter en groter dan het vorige. En het moet natuurlijk 'zo snel mogelijk klaar'. Wanneer heb je de offerte voor mij, wat zijn de vervolgstappen, kunnen we morgen al beginnen en is het dan over twee weken af? Deze vragen worden al gesteld voordat er een duidelijk antwoord is op wat we met het project willen bereiken.

De grote valkuil van op topsnelheid door de stappen heen gaan, is dat je gemakkelijk een trede overslaat. We vliegen er doorheen en voordat je het weet heb je de belangrijkste details over het hoofd gezien. Daarom vind ik het als projectmanager cruciaal om juist even stil te staan en soms ook een stapje terug te nemen. 

We gaan te werk

Rust is je redding, zo luidt mijn motto, precies zoals mijn moeder altijd riep. Hoe pas ik het toe? Door met elke stap zorgvuldig om te gaan. Je wilt een nieuwe website? Dan zit je eerst met mij aan tafel, want we gaan samen dit project aan. We bespreken al je wensen en eisen. Wat wil je bereiken, hoe wil je dat bereiken en wat zijn de verwachtingen? En nee, het is niet over twee weken af. We brengen het gehele project zo gedetailleerd mogelijk in kaart.

Communication is key, ik blijf het herhalen. Door te overhaasten praat je eerder langs elkaar heen. En als we het dan toch over snelheid hebben, miscommunicatie vertraagt het proces als niets anders. Gedurende de hele constructiefase van het project houden we de lijnen open. Zo werken we door de verschillende fases heen.

De tijd van live gaan met je nieuwe website is aangebroken. Ook dan juichen we niet te vroeg. Pas als het product aan alle eisen voldoet, mag het de buitenwereld in. 

Ik wil dat jouw project volledig, zorgvuldig en netjes afgewerkt is. Daarvoor zullen we een beetje gas terug moeten nemen zodat we niet over de details heenkijken. Rust is je redding, geduld wordt beloond.

 


Tara Designer / Developer

Tara helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.