Strategie

Doelen bereiken met jouw strategisch plan

Een strategie kan je ook zien als een bepaald beleid, plan of aanpak. Op digitaal vlak kan SMIT. uitkomst bieden in verschillende soorten strategieën. Zo kan je met je nieuwe strategie de meest vooruitstrevende doelen bereiken.

Lees meer
Strategie

Business innovatie

Innovatie in jouw business is onmisbaar omdat verandering de enige constante is. In een steeds veranderende maatschappij kan niemand zich veroorloven om altijd hetzelfde te blijven doen. Ook jouw aanbod of diensten hebben vernieuwing nodig om de concurrentie steeds weer een paar stappen voor te zijn. Het is daarom van groot belang om structureel en doordacht te investeren in business innovatie.

Strategie

Digitale strategie

In alle drukte van jouw eigen onderneming ontschiet het je volledig: uitschrijven van jouw digitale strategie. Digitale strategie moet naadloos aansluiten op jouw bedrijfsstrategie.

Strategie

Digitale transformatie

We zien het vaak voorbij komen: bedrijven die 2 jaar geleden een prachtige digitale strategie hebben ontwikkeld. Het paste destijds perfect bij het bedrijf. Hier is tenslotte veel tijd en energie in gestoken. Toch is het tijd voor verandering.

Strategie

E-Health & Pharma expertise

Het SMIT. Pharma360 platform is een verzameling van cloud oplossingen die marketeers helpen om zorg professionals en gebruikers te bereiken. Conform GDPR/AVG en toegankelijk middels Single Sign On en gekoppeld met bestaande systemen als Veeva en Iqvia.

Strategie

Concept ontwikkeling

Van vele losse ideeën naar een sterk concept? Dat gebeurt niet zomaar, en niet in je eentje. Een goed concept ontwikkelen voor communicatie, branding of een product kan een uitdaging zijn. We helpen je graag met jouw vraagstukken.

Strategie

Customer journeys

De customer journey is de reis die een klant aflegt om een product of dienst te kopen. Een reis vol kansen om een duurzame en winstgevende relatie op te bouwen met een klant. Tegelijkertijd ook een reis met risico’s om die kostbare relatie te beschadigen.

Strategie

Rapid prototyping / Designsprint

Wij helpen ondernemers met creatieve, besluitvormende sprints om versneld behoefteonderzoek te kunnen doen, voordat een ondernemer gaat investeren in een website of platform. Zo wordt er veel tijd, geld en daadkracht bespaard, en ontstaan er uiteindelijk betere oplossingen waar ook daadwerkelijk behoefte aan is bij de doelgroep.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.