Lage investering & professionele positionering

Kickstart website

SMIT. Kickstart, een vliegensvlugge online start. Begeleid door onze professionals klik je snel een sterke site in elkaar. Geen dagenlange puzzeltocht in gekke wizards of vreemde tools, maar een persoonlijk proces. Het is een prima basis, voor een prima prijs. Altijd later uit te breiden! Met SMIT. Kickstart verspreid je de investering en dus ook de initiële opstartkosten. Groeit jouw bedrijf, dan groeit jouw site mee!

Lees meer

Kickstart jouw website binnen 7~12 dagen

Kickstart is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en voldoende functionaliteiten om je als bedrijf online te presenteren. De standaard functionaliteiten zijn uit te breiden met onder andere formulieren, koppeling met mail en analytics.

Een Kickstart-website gaat nog veel verder dan dat. Jouw nieuwe website is geheel futureproof gebouwd. In de toekomst kan SMIT. jouw website op maat uitbreiden tot bijvoorbeeld een uitgebreide webshop of multilanguage website.

Maar voor nu houden we het bij de basis: we brengen je snel op gang. Binnen 1 dag kan je aan de slag in het content management systeem om jouw website in te vullen en gereed te maken voor de buitenwereld. Met een persoonlijke uitleg vind je eenvoudig je weg in het CMS.

  1. Bel ons of mail naar kickstart@smit.net om ook met jouw website te starten.
  2. Na een digitale kennismaking (of face to face) en uitleg over Kickstart ontvang je een offerte.
  3. Na akkoord kan je binnen 1 dag aan de slag.

Zullen we contact met je opnemen?

Ben je nu even niet in de gelegenheid om contact op te nemen? Dat is geen probleem. Als je jouw telefoonnummer bij ons achterlaat informeren we je telefonisch over dit onderwerp!

Jouw nieuwe website op maat gemaakt, door professionals

Het gehele Kickstart pakket ligt al klaar voor je. We hebben alles voorbereid om een professionele online positionering te creëren. Onze vormgevers en developers hebben jouw nieuwe website al helemaal gerealiseerd. Je kan snel en professioneel aan de slag. Dat zijn de voordelen van een Kickstart-website.

Mocht je specifieke wensen hebben of een maatwerkoplossing zoeken? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij op de pagina websites.

Alle content zelf beheren

Kickstart-websites zijn zo ontworpen dat je zelf alle content, dus teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van bijvoorbeeld producten, diensten of blog- en nieuwsartikelen.

Domeinnaam en hosting

Een Kickstart-website bieden we aan inclusief hosting. Naast de hosting kunnen wij ook zorgdragen voor de registratie van een domeinnaam en de benodigde beveiligingscertificaten. Hiermee heb je een contactpersoon voor alle vragen over jouw website.

Nieuws en blogs

Om je klanten op de hoogte te houden, om meer informatie over je producten of diensten te geven en om relevant te blijven voor Google. Nieuws en blogs dienen verschillende doelen en Kickstart biedt de mogelijkheid om deze overzichtelijk en gecategoriseerd te publiceren.

Scoor hoger in Google

Kickstart websites zijn technisch zo ontwikkeld dat ze goed vindbaar zijn voor Google. Zelf heb je in het CMS de mogelijkheden om de juiste metadata toe te voegen om je vindbaarheid verder te verbeteren.

Lage opstartkosten

Met een minimale investering van budget en tijd kan je met SMIT. Kickstart een professioneel online voorkomen neerzetten. Technisch doet de website niet onder aan zijn grote broers. Door zijn modulaire aanpak is dit pakket oneindig op te schalen en uit te breiden.


Michael Designer / Projectmanager

Michael helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.