Hoger in de zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij je vindbaarheid in Google verbeteren? Wij helpen je om jouw website organisch beter vindbaar te maken. Met bepaalde technische, maar ook content gerelateerde onderdelen kunnen we jouw website hoger in Google laten komen.

Lees meer

Algoritmes

Het algoritme van Google is een ingewikkelde verzameling van verschillende parameters en berekeningen die gezamenlijk zorgen voor een organische rangorde in de zoekresultaten. Niemand weet precies hoe dit algoritme er precies uitziet. Toch is er veel wél bekend. Daarom weten we wat je allemaal moet doen om een website te optimaliseren en de organische vindbaarheid te verbeteren.

Technische SEO

In jouw website zijn er een aantal elementen wat de basis vormt voor jouw vindbaarheid op Google. Meta data is een goed voorbeeld hiervan. Dit is data die simpelweg zichtbaar is in de lijst met zoekresultaten. Staat dit niet goed ingesteld? Dan is je basis SEO niet correct. In elke website kan je deze basis technieken toepassen. SMIT. helpt je natuurlijk graag om correcte technische SEO toe te passen op jouw website.

Verbeteren van de laadsnelheid

De performance van jouw online platform of website is een onwijs belangrijke peiler voor Google en ligt in het verlengde van technische SEO. Google kan onder de motorkap zien hoe snel jouw website is. Dit noemen we de 'page speed'. De basis van een goede page speed is een goed ontwikkelde, licht gewicht website. Als je daarnaast weinig tot geen third party scripts inlaadt, dan gaat het de goede kant op. Mocht je ook nog eens te zware afbeeldingen vermijden, dan is de kans groot dat Google je heel aardig en leuk vindt!

Content optimalisatie

Zoekmachines weten precies hoe lang er een bezoeker op jouw website is. Ook dit is bepalend voor je vindbaarheid op Google. Hoe langer de bezoeker op je website blijft, hoe hoger je in Google komt. Met content optimalisatie kan je de bezoeker aansporen om langer op je website te blijven. Je geeft ze simpelweg precies de antwoorden waar men naar op zoek is. De kans dat de bezoeker doorzoekt op je website is een stuk groter.

In de wereld van Search Engine Optimization zijn er nog zoveel meer termen en technieken waardoor je beter kan scoren in Google. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding of internationale SEO. SMIT. biedt een gratis consult waarin we je huidige websitedata uitlezen. Hier maken we vervolgens een rapport van waar we mee aan de slag kunnen!

 


Michael Designer / Projectmanager

Michael helpt je graag verder

Heb je vragen over dit specifieke onderwerp. Of wil je gewoon een kop koffie komen drinken om te brainstormen? Neem gerust contact op, dan gaan we aan de slag.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.