Voor grote en kleine ondernemers

Sterke website laten maken

SMIT. verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van jouw website. Samen zorgen we dat nieuwe klanten jou online vinden en hun on- en offline ervaring één zijn. Lees hieronder meer over hoe SMIT. te werk gaat.

Lees meer
Fase 1

Leuk je te ontmoeten!

Persoonlijk contact is belangrijk in elk creatief proces. We starten dan ook graag met een persoonlijke intake op locatie. In deze meeting willen wij graag weten wat we voor jou kunnen betekenen. De mogelijkheden zijn tenslotte oneindig.

We geven je graag een kijkje in ons werk en onze technieken. Deel gerust al jouw ideeën over jouw nieuwe website. Hoe meer informatie, hoe beter.

Hebben we je interesse gewekt?

We doen graag een voorstel hoe we samen van start gaan.

Diensten

Fase 2

Voorbereiding & onderzoek

Je ontvangt al snel een gedetailleerde offerte die aansluit op jouw verhaal. Bij akkoord gaan we de werkzaamheden direct inplannen.

Voordat de webdesigners hun digitale magie toepassen op een gloednieuw ontwerp gaan onze marketeers graag aan de slag met de onderzoeksfase. Op deze manier definiëren we de doelgroep die gebruik gaat maken van jouw nieuwe website. Dit kan van veel waarde zijn in de uitwerking.

In deze fase zien we graag jullie huisstijlelementen tegemoet, zodat onze webdesigners hun fase kunnen voorbereiden.

Diensten

Fase 3

Pixel-perfect ontwerpen

Onze designers geven een visuele identiteit aan jouw nieuwe website. Dit gebeurt op basis van de bestaande huisstijl, in combinatie met het toevoegen van sfeer en karakter. Toch is de gebruikerservaring van jouw nieuwe website minstens zo belangrijk.

We starten met het indelen van functionaliteiten. Dit kan je zien als schetsen (wireframes) van je website. Vervolgens maken we de wireframes visueel door middel van een pixel-perfect Photoshop ontwerp. De website komt in deze fase compleet tot leven. In deze fase is er veel ruimte voor feedback en aanpassingen aan jouw websitedesign.

Diensten

Fase 4

Maatwerk ontwikkeling

De goedgekeurde ontwerpen zetten we om naar statische website code. Dit zorgt voor een prototype die al werkend is op mobiel, tablet en desktop.

De website wordt geheel op maat gemaakt, zodat we uitbreidingen of aanpassingen in de toekomst gemakkelijk kunnen bouwen. Kortom: een dynamische website met veel potentie!

Jouw website prototype koppelen we met een door jou gekozen CMS. Met een CMS-systeem kan je gemakkelijk al jouw content in de website vullen, bijhouden en aanpassen. Jouw persoonlijke projectmanager zal in een CMS-les tot in detail toelichten hoe dit werkt.

Liever jouw website laten vullen door SMIT? Dit nemen we graag voor je uit handen. Mocht de juiste fotografie nog ontbreken, dan kunnen we een fotoshoot verzorgen.

Diensten

Fase 5

Are you ready for takeoff?

Jouw site beheren en actueel houden is een peulenschil. Na de bouw van website vertellen we je precies hoe je jouw website naar wens kan invullen. In een 1-op-1 sessie zal SMIT het beheersysteem haarfijn stap voor stap uitleggen. Na deze sessie heb je volledige regie over je site. Mocht je er later toch niet uitkomen, je site komt altijd met een volledig supportplan via telefoon & e-mail.

Tijd om jouw nieuwe website te delen met de buitenwereld! We koppelen je website met verschillende diensten voor optimale vindbaarheid en het verzamelen van analytische data. Denk aan Google Analytics en Google Tag Manager.

Jouw nieuwe website staat live en daarmee ronden we het project af. Dat betekent niet dat de website ook echt klaar is. Sterker nog: eigenlijk is je website nooit af. Optimalisatie van je website is belangrijk. SMIT. werkt daarom met meerdere tools waarmee we data van jouw gebruiker kunnen verzamelen. Naar aanleiding van data kunnen we na livegang de website alleen maar verbeteren en uitbouwen.

Diensten
  • Website hosting
  • E-mail hosting
  • Google Analytics
  • Google Tag manager
  • Google Search Console

Fase 5

Onze fijne vrienden

Mis je een aantal diensten waar we nog geen antwoord op hebben gegeven? Wij komen in goed gezelschap. We werken met ons vaste team van freelancers. Onze goede vrienden helpen ook graag mee om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Diensten
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Data analyses

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Logo NIPO

“SMIT heeft ons geholpen naar een Wordpress website te migreren. Dat project is soepel verlopen, waarbij we vaste aanspreekpunten hadden, wat de communicatie en snelheid ten goede kwam. Het resultaat is een frisse en moderne website, die goed presteert op het punt van (mobile) pagespeed.”

Ard Bisschop
Ard Bisschop
Sales and Support Director, Regional Sales Manager Europe