Technologie

Online platform

Een online platform is een cruciaal onderdeel in veel klantreizen. Dé plek waar je organisatie in contact komt met je doelgroep, maar ook andersom!

Bij SMIT. ontwikkelen we online platforms die het dagelijks leven van mensen aangenamer maken en organisaties helpen groeien. Wij vertalen jouw businessuitdaging naar een online platform.

Hoe gaan we te werk

Verschillende doeleinden

Of het nu gaat om een platform in de pharma-industrie, een planningstool van olieterminals, een vergelijkingsplatform voor studies en e-learnings of een wereldwijd abonnementenplatform voor het delen van strikte content: wij hebben ruim 15 jaar in-house ervaring met de ontwikkeling van online platforms.

Een platform start altijd met onderzoek, wat veelal resulteert in een customer journey-rapport. Dit is het fundament voor een sterke user interface. Wij zullen je dan ook meenemen in diverse designsprints. Zo kan je met prototypes inspraak houden en het proces meemaken. We kiezen altijd voor bewezen technieken, met extra aandacht voor privacy en security. Dit heeft zich in het verleden al geuit in mooie platformen, zoals: Vetclass, Trifinance - Electronic Invoicing Global en Inter Terminals.

Ons proces

Bij het ontwikkelen van een platform komt veel meer kijken dan alleen design en techniek. Customer journeys en persona-ontwikkeling zijn onder andere waardevolle onderzoekselementen die we van te voren uitvoeren. Het uitschrijven van het doel van het platform met daarbij onderzoek naar je doelgroep is van uiterst belang, voordat we starten met een project. Met deze in-house expertise helpt SMIT. organisaties om het platform zo relevant mogelijk te maken voor de doelgroep. Samengevat doorlopen we in de basis 4 fasen:

  • Conceptfase
  • Designfase
  • Ontwikkelfase
  • Doorontwikkelingsfase

platform-process

Kennis in huis

Ons in-house team ontwikkelt digitale platformen in samenwerking met onze klant. Bij elk probleem vinden we de juiste technische oplossing. We hebben geen trucjes om dit vast te leggen. Wat we wel hebben zijn vakmensen die keer op keer bij onze klanten een perfect product afleveren. Professionals die precies weten welke slimme architectuur of intelligente techniek nodig is om jouw platform tot een succes te brengen.

In alle deelprocessen nemen we onze klant aan de hand mee. Een toegewijde projectmanager kan je altijd vertellen wat de status is van jou project of deelproduct.

Zullen we contact met je opnemen?

Ben je nu even niet in de gelegenheid om contact op te nemen? Dat is geen probleem. Als je jouw telefoonnummer bij ons achterlaat informeren we je telefonisch over dit onderwerp!

Langdurige relaties

De professionals van SMIT. doen altijd hun best om net dat stapje extra te zetten voor de klant. Dat is ook een van de redenen waarom onze klanten van 15 jaar geleden nog steeds met plezier samenwerken met ons. Onderhoud en doorontwikkeling van jouw platform is iets waar we ons graag mee bezighouden. Daarom doelt SMIT. altijd op een voortvarende en langdurige relatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe applicatie of platform?


Joey Senior Developer / Manager

Joey helpt je graag verder!

Met al meer dan 10 jaar ervaring met het coördineren en ontwikkelen van platforms. Met deze ervaring gaat hij graag om tafel om jouw nieuwe platformwensen te bespreken.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook