Technieken

Technieken

Onze developers voelen zich als een vis in het water in alles wat met code te maken heeft. Ze bouwen complexe infrastructuren met krachtige en bewezen technieken. Daarom is SMIT. jouw partner in het realiseren van jouw concept.

Lees meer

Vue.js

Vue.js is een progressief JavaScript-framework voor het bouwen van web interfaces. Wat het onderscheidt van andere oplossingen is het aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Het helpt je om verschillende projecten veel sneller te creëren, compleet met geweldige prestaties en betrouwbaarheid.

Het framework is gemaakt door Google's ex-ontwikkelaar, Evan You, wiens doel was om een aantal functies en concepten die hij graag gebruikte van Angular te nemen en er een lichtgewicht framework omheen te bouwen. Wat we nu kennen als Vue.js lanceerde minder dan een jaar na Facebook's React en heeft sindsdien veel credits gekregen van zowel ontwikkelaars als bedrijven.

Laravel

Laravel is een webapplicatie framework met expressieve, elegante syntax. We hebben de basis al gelegd - zodat we kunnen creëren zonder ons druk te maken over de kleine dingen. Met dit framework maken we de grootste en meest complexe platforms.

Tailwind

Meer dan 400+ professioneel ontworpen, volledig responsive, vakkundig gemaakte componenten die we met Tailwind projecten kunnen plaatsen en naar hartelust kunnen aanpassen. Op deze manier kunnen we snel maar nauwkeurig jouw nieuwe website of applicatie bouwen.

PHP

Volgens een rapport van W3Techs gebruikt 79,2% van alle websites op het internet PHP als server-side programmeertaal, gemeten op 19 maart 2021. Dus een solide en bewezen basis voor uw techniek wensen.

  • Verschillende databases worden ondersteund: PHP ondersteunt verschillende databases, waaronder MySQL, Oracle, PostgreSQL, en nog veel meer.
  • Cross-platform compatibel: PHP kan op bijna elk besturingssysteem uitgevoerd worden, waaronder Windows, Mac, Linux, en Unix. PHP scripts kunnen ook uitgevoerd worden op verschillende apparaten, zoals computers, laptops, tablets en mobiele telefoons. Daarnaast is PHP ook compatibel met verschillende soorten servers, onder meer IIS en, Apache.
  • Flexibel: PHP biedt een hoge mate van flexibiliteit, en veel mogelijkheden voor embedding. Daardoor kan het onder meer makkelijk worden geïntegreerd met JavaScript, HTML en XML.
  • Foutrapportage en omgang met uitzonderingen: PHP ondersteunt het definiëren van constanten voor foutrapportage, voor het aanmaken van foutmeldingen. Daarnaast kun je ook bepalen hoe er met uitzonderingen omgegaan moet worden bij het weergeven en oplossen van fouten.
  • Efficiënt en hoge prestaties: PHP scripts laten vaak betere prestaties zien dan andere scripttalen, zoals JSP, PERL, ASP.NET en meer. Het laden van data en verbinden met databases gaat ook sneller, waardoor je databases efficiënter kan beheren, net als mailfuncties en servers.
  • Realtime monitoring: PHP biedt recente loggegevens van gebruikers. Je kan ook gebruiksdata over de processor en geheugen ophalen.
  • Objectgeoriënteerde features: De objectgeoriënteerde features van PHP zorgen mede voor de snelheid, en bieden extra features, zoals onder meer inheritance van eigenschappen en data encapsulation.
  • Meer features: PHP biedt magische constanten, normale uitdrukkingen, PDO class, ondersteunt cookies en shell command-line execution, en nog veel meer.

HTML & CSS

Je zal de woorden HTML en CSS vast wel eens voorbij hebben horen komen en deze woorden misschien wel hebben geassocieerd met 'Is dat niet iets voor programmeurs?'. Dat klopt! HTML en CSS worden namelijk gebruikt om websites te bouwen en vorm te geven. Waar je met HTML de inhoud en de indeling van een webpagina kan bepalen, wordt CSS gebruikt om de webpagina van vormgeving te voorzien.

Is dit alles?

Nee, onder onze programmeurs wemelt het nog aan vele andere talen en technieken. Voor elke taal oud of nieuw hebben wij wel een SMIT die er mee uit de voeten kan.

Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.

Logo NIPO

“SMIT heeft ons geholpen naar een Wordpress website te migreren. Dat project is soepel verlopen, waarbij we vaste aanspreekpunten hadden, wat de communicatie en snelheid ten goede kwam. Het resultaat is een frisse en moderne website, die goed presteert op het punt van (mobile) pagespeed.”

Ard Bisschop
Ard Bisschop
Sales and Support Director, Regional Sales Manager Europe