Online jouw product verkopen

E-commerce platform

Het is een van de meest dynamische en snelst groeiende markten in de wereld: e-commerce. Als ondernemer kan je tegenwoordig niet meer achterblijven. Ook online moet je jouw producten aan de man zien te brengen. SMIT. biedt uitkomst in dit vraagstuk. Een groot e-commerce platform, of een krachtige webshop. Voor elk niveau een passende oplossing.

Lees meer

Een slimme keus

Investeren in een e-commerce platform kan niet meer uitblijven. Maar waar moet je beginnen? Hoe werkt dit precies? Er zijn veel verschillende vormen en smaken als het gaat om e-commerce. SMIT. geeft daarom altijd advies aan de klant over wat voor product er het best bij de onderneming past. Ga je voor een Woocommerce shop of past Shopify toch beter bij je? Je bent altijd welkom voor een gratis consult.

Onze ervaring

We hebben inmiddels veel ervaring met de e-commerce branche. Naast de uitgebreide webshops ontwikkelen we ook complete maatwerk e-commerce platformen. Drankdozijn is een Europese online drankgroothandel, die naast reguliere whisky, wijn, bier en rum ook exclusieve dranken verkoopt. Zij heeft zich tot doel gesteld om haar klanten een uitgebreid assortiment te bieden tegen de laagste prijs, met de beste service en veilige online betaalmogelijkheden. Voor deze klant wordt de gehele voorraad opgehaald uit een AS400-systeem.

Toegepast in verschillende cases

Om je een idee te geven hoe we onze expertise hebben toegepast hebben in de praktijk, hebben we een aantal cases uitgelicht.

Drankdozijn

Drankdozijn

Drankdozijn is een Europese online drankgroothandel, die naast reguliere whisky, wijn, bier en rum ook exclusieve ...

Bijenkorf

Bijenkorf

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met een zevental vestigingen in Nederland en een webshop in Nederland, ...

AGU

AGU

Sinds de oprichting van de Alkmaarse Groothandels Unie in 1974  is de groothandel en het merk intensief betrokken ...

Benieuwd naar de mogelijkheden?

SMIT. helpt je graag om meer inzichten te delen over e-commerce. Boek nu jouw gratis consult met onze e-commerce professionals.


Joey Senior Developer / Manager

Joey helpt je graag verder!

Met al meer dan 10 jaar ervaring met het coördineren en ontwikkelen van platforms. Met deze ervaring gaat hij graag om tafel om jouw nieuwe platformwensen te bespreken.


Wellicht interessant voor jou

Andere bekeken ook

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.