dinsdag 17 december 2019

Alle diesels de deur uit

Alle diesels de deur uit
Milestones

Diesels eruit, elektrische auto's erin. Bij het vervangen van auto's streven we ernaar om alle auto's te vervangen voor elektrische auto's. Als eerste was de enige diesel auto aan de beurt en deze moest plaats maken voor een Tesla model 3.

Joey.

Manager / Developer


Joey
Team

Joey.


Manager / Developer

Als developer en manager werkt Joey rechtstreeks samen met de ontwikkelaars van SMIT om kansen te identificeren en oplossingen te formuleren die ideeën tot leven brengen. Vanuit onze vestigingen te Amsterdam en Limmen helpt Joey ook bij het overzien van de betrokkenheid van klanten en geeft het vorm aan de technologische visie en richting bij SMIT.

Als echte technofiel is Joey gepassioneerd door kennisopbouw en het hybridiseren van technologie om nieuwe en spannende tools te bouwen. Zijn achtergrond omvat alles van softwareontwikkeling, cloud-computing, ontwerp en marketing. Zijn rol bij SMIT biedt hem de mogelijkheid om direct met ontwikkelingsteams aan alles te werken, van dagelijkse uitdagingen tot groeiplannen en opleidingsmogelijkheden.

Joey is graag bezig met het automatiseren van alles en nog wat om zich heen; zo is hij bezig om zijn moestuin te automatiseren en een online platform om mensen met sociale achterstand te helpen om nieuwe relaties te leggen in zijn vrije tijd.

 

{redirectTo url="/over-ons"}

De Tesla model 3 is niet alleen een genot om te rijden maar de verschillende unieke features zijn ook een inspiratie voor onze developers. In combinatie met 84 rendement zonnepanelen op het dak is dit zowel economisch als ecologisch een enorme stap voorwaarts. Hiermee maken we ons wagenpark steeds schoner, en een stuk leuker om te rijden.