Blog

Nieuw opgeleverd, juni 2020

Michael
1 minuut

De afgelopen maanden hebben wij voor verschillende klanten nieuwe websites opgeleverd. Onze smeden hebben met veel plezier samengewerkt met de opdrachtgevers om de verschillende projecten tot een succes te maken.


Oris Flex is een van die klanten van wie de bestaande website toe was aan een update. Tjardo en Michael hebben samen gezorgd voor een nieuw ontwerp en de juiste opbouw van de website. Robbin heeft de technische koppeling met Salesforce Bullhorn voor zijn rekening genomen.

Lees hier meer over de case of neem een kijkje op de website.

Een andere mooie opdracht was het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website voor de Vereniging Openbaar Onderwijs. In samenwerking met Renik, die de illustraties heeft verzorgt en het logo heeft ontworpen, hebben we de nieuwe site ontworpen. Voor de techniek is een koppeling met STB opgezet voor het tonen van verschillende cursussen. Al met al een mooi project wat Joey, Tjardo, Michael en Marius met succes hebben opgeleverd.

Lees hier meer over de case of neem een kijkje op de website.

Op de koffie bij een penitentiaire inrichtingen voor een nieuw project, Tjardo en Michael kregen de kans om voor een nieuwe klant een uniek product te testen. Zuivere koffie is koffie gebrand in de bajes, SMIT. mocht hiervoor de website en webshop ontwerpen en ontwikkelen.

Lees hier meer over de case of neem een kijkje op de website.

We denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis brainstormsessie, gewoon om te kijken of het klikt.